Sympatisörer

Sympatisörer sökes…troligen behövs ett nytt parti som varken är höger eller vänster. Eller vi får hoppas på nya former för att ta tillbaka våra röster som ex Aktiv Demokrati arbetar med./adm.

ur Boken från 2006:
ATT VETA ELLER INTE VETA VAD MAN VILL – DET ÄR FRÅGAN?

Borde det inte vara just insikter i naturvetenskap och konkret erfarenhet av näringslivets problematik i alla dess former; produktionsprocesser, finansiering, riskkapital, utvecklingsmöjligheter, uppfinnares rättsskydd, patentlagstiftning, immaterialrätt etc, som skall kunna avkrävas ledande politiker?

Vi skulle behöva en paus för att tänka över riktningen på den vidare utvecklingen. Forskningens kunskaper och insikter i naturvetenskaperna är i dag så omfattande att vi, om vi låter förnuftet styra, kan påverka och förutse vad som kommer att hända. Vi måste ta oss samman och inse att de gamla politiska koncepten nu spelat ut sin roll och att vi måste skapa en ny samhällsmodell. Vi har ett utmärkt draglokomotiv i tidskattesystemet, vilket successivt kan belastas med alla behövliga reformer. Den första uppgiften måste vara att introducera och konsolidera denna insikt hos människor.

Eftersom den pedagogiska uppgiften är kolossal – är det första steget att finna kompetenta medhjälpare och sympatisörer. Avsikten med denna bok är att finna dessa.

Kanske är du en av dem?

Karl Gustafson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s