Om

Här kommer Karl Gustafsons bok DEUS EX MACHINA att kunna läsas. Då de flesta idag inte längre har någon TID att läsa ”för långa” texter, så kommer här kortare avsnitt att kunnas läsas, ett nytt var eller varannan dag. Numrerade. Börja från början:
https://tidfaktorekonomi.wordpress.com/2011/02/27/hello-world/

Karl Gustafson tänkte ut denna idé 1969-70. Boken lät han trycka 2006 på eget förlag, Antropiska Förlaget. Distrubition sker endast via honom själv. Boken finns endast på svenska (Deus ex machina) och kan köpas via: Mach Makers.
Sätt in 240 kr på Plusgiro: 491 25 45-3. Glöm ej att skriva Ditt namn och adress.

Jag som lägger ut detta har tillstånd av innovatören och författaren själv. Jag kommer ibland också själv att kommentera hans ord. Vilket vem som helst såklart också kan göra. Det finns många bra bloggare kring ekonomi och kritiker av våra system – men väldigt få som har konkreta systemförändringsförslag.

Alla som har kloka förslag på förändring – är värda att lyftas fram.// Anna Gustin

2 kommentarer till Om

  1. conny öström skriver:

    gärna hela texten också för oss som har tid att sträckläsa …

    • tidfaktorekonomi skriver:

      Jag är tveksam till det. Måste fundera och prata med Kalle. Anledning är att jag tror att det är bra att läsa så som man kanske följer en blogg. Då får man TID att fundera lite på varje inlägg på ett sätt som man inte gör när man sträckläser. Men jag tar nästa lillkapitel idag då, fast jag hade tänkt vänta ett par dagar mellan varje./Anna

Lämna en kommentar